+34 659947013
info@mescivilitas.com

FORMACIÓ I XERRADES

Assessoria – consultoria política i de comunicació tant per a equips de govern com grups a l’oposició als Ajuntaments. Formació i xerrades per a escoles i empreses.

Des de MESCIVILITAS oferim formació adreçada a grups municipals però també a :

  1. ESCOLES I INSTITUTS, per exemple a l’entorn del projecte «Sóc Diputat, Sóc Diputada» adreçat als alumnes de cinquè i sisè de primària. Què és el Parlament? Com funciona? com s’escull el President/-a de la Generalitat? Els votants escullen directament el President/-a? I els Ajuntaments? què fan els regidors, quants n’hi ha i com s’escull l’Alcalde o alcaldessa?
  2. EMPRESES PÚBLIQUES I PRIVADES, amb formació específica per a cada cas : tècniques de lideratge, parlar en públic tant en reunions presencials com en trobades telemàtiques, tria de les millors plataformes virtuals depenent del tipus de reunió i del nombre d’assistents, elaboració de discursos, estratègia comunicativa amb impacte en premsa local, comarcal i nacional, etc.

Totes les activitats formatives són sempre personalitzades i adaptades a cada tipus de públic. Nosaltres us donem les eines i vosaltres preneu les decisions.

Digueu-nos què necessiteu i us farem un pla a mida : sessions individuals, en grup, presencials o telemàtiques i ajustant-nos a les vostres necessitats pel que fa al nombre d’hores i/o pressupost.

Demaneu-nos més informació sense compromís. Amb molt de gust us atendrem!